Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το GameStop ανοίγει ξανά καταστήματα που έκλεισαν λόγω κορονοϊού

*
Ύστερα από το κλείσιμο πολλών καταστημάτων της αλυσίδας GameStop λόγω κορονοϊού, ορισμένα από αυτά είναι έτοιμα να επιστρέψουν σε πλήρη λειτουργία. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες επαναλειτουργίας των καταστημάτων στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Αυστρία και στις South Carolina και Georgia των ΗΠΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει μάλιστα πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανοίξουν ξανά ακόμα περισσότερα καταστήματα.

Τα αμερικανικά καταστήματα GameStop έκλεισαν στις 21 Μαρτίου. Το ένα τρίτο από αυτά έκλεισε τελείως, με τα υπολειπόμενα δύο δεύτερα να συνεχίζουν να εξυπηρετούν κόσμο εκτός μαγαζιού (ο πελάτης παραλαμβάνει έξω από τις θύρες των καταστημάτων). Παράλληλα, ο George Sherman, CEO της εταιρείας, αλλά και το board of directors δέχονται μείωση μισθού κατά 50%. Άλλοι υπάλληλοι τις εταιρείας είδαν το μισθό τους να μειώνεται από 10% έως και 30%.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*